Popis
Bezpečnost potravin ISO 22000 je standard, který pomáhá řídit rizika v potravinářském průmyslu, aby byla zajištěna bezpečnost potravin pro lidskou potřebu.Tento standard pro bezpečnost potravin byl vyvinut odborníky z potravinářského průmyslu, specializovaných organizací a ve spolupráci s Komisí Codex, OSN (FAO) a WHO.Standard FSMS ISO 22000 rozšiřuje výhody systému řízení přístupu ISO 9001 systém řízení jakosti s Analýzy rizik a kritických Controls - HACCP a plány pro zajištění bezpečných potravin.Přínos
- komplexně a účinně kontroluje rizika zdravotní nezávadnosti potravin
- minimalizuje možnost výskytu nekvalitních a zdravotně závadných potravin
- zvyšuje bezpečnost potravin v celém řetězci podnikání s potravinami
- kontroluje bezpečnost potravin nezávislou třetí stranou
- zvyšuje důvěru veřejnosti a státních kontrolních orgánů
Certifikovaná firma se může ve svých propagačních materiálech prezentovat jako držitel certifikátu a zdarma užívat logo URS certifikace.
Proč zvolit URS?
- Více jak 25 let na trhu
- Rychlá a bezproblémová komunikace
- Certifikace za velmi příznivé ceny
- Zázemí a zkušenosti nadnárodní společnosti